Short wave ultraviolet light UV-C effectiveness in the inactivation of bacterial spores inoculated in turbid suspensions and in cloudy apple juice
Título: | Short wave ultraviolet light UV-C effectiveness in the inactivation of bacterial spores inoculated in turbid suspensions and in cloudy apple juice |
Autores: | Sauceda-Gálvez, Jezer N.;Martinez Garcia, Maria;Hernandez Herrero, M. Manuela;Gervilla, Ramón;Roig Sagues, Artur Xavier |
Investigadores/ras (PRC): | Hernandez Herrero, M. Manuela Roig Sagues, Artur Xavier |
Publicación relacionada: | Beverages |
Fecha de publicación: | 2021 |
Tipo de documento: | Artículo |
Publicado en: | Beverages, 2021, vol. 7, núm. 1 |
Publicado por : | MDPI AG |
DOI: | 10.3390/beverages7010011 |
Repositorio: | https://ddd.uab.cat/record/236819 |
Procedencia: | Universitat Autònoma de Barcelona |