Inhibition of Biogenic Amines formation in fermented foods by the addition of Cava lees
Títol: Inhibition of Biogenic Amines formation in fermented foods by the addition of Cava lees
Autors: Hernández-Macias, S.; Martín-Garcia, A.; Ferrer-Bustins, N.; Comas-Basté, O.; Riu-Aumatell, M.; López-Tamames, E.; Jofré, A.; Latorre-Moratalla, M.L.; Bover-Cid, S.; Vidal-Carou, M.C.
Investigadors/es (PRC): Vidal Carou, Maria del Carmen
Comas Basté, Oriol
Ferrer Bustins, Nuria
Bover Cid, Sara
Jofré A.
Latorre Moratalla, Maria Luz
Lopez Tamames, Maria Elvira
Riu Aumatell, Montserrat
Publicació relacionada: Frontiers In Microbiology
Data de publicació: 2022
Tipus de document: Article
Publicat a: Frontiers In Microbiology, 2022, vol. 12, p. 818565
ISSN: 1664-302X
DOI: 10.3389/fmicb.2021.818565
Repositori: http://hdl.handle.net/20.500.12327/1621
Procedència:Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
Universitat de Barcelona