Inhibition of Biogenic Amines formation in fermented foods by the addition of Cava lees
Títol: | Inhibition of Biogenic Amines formation in fermented foods by the addition of Cava lees |
Autors: | Hernández-Macias, S.; Martín-Garcia, A.; Ferrer-Bustins, N.; Comas-Basté, O.; Riu-Aumatell, M.; López-Tamames, E.; Jofré, A.; Latorre-Moratalla, M.L.; Bover-Cid, S.; Vidal-Carou, M.C. |
Investigadors/es (PRC): | Vidal Carou, Maria del Carmen Comas Basté, Oriol Ferrer Bustins, Nuria Bover Cid, Sara Jofré A. Latorre Moratalla, Maria Luz Lopez Tamames, Maria Elvira Riu Aumatell, Montserrat |
Publicació relacionada: | Frontiers In Microbiology |
Data de publicació: | 2022 |
Tipus de document: | Article |
Publicat a: | Frontiers In Microbiology, 2022, vol. 12, p. 818565 |
ISSN: | 1664-302X |
DOI: | 10.3389/fmicb.2021.818565 |
Repositori: | http://hdl.handle.net/20.500.12327/1621 |
Procedència: | Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries Universitat de Barcelona |