Inactivation of ascospores of Talaromyces macrosporus and Neosartorya spinosa by UV-C, UHPH and their combination in clarified apple juice
Títol: Inactivation of ascospores of Talaromyces macrosporus and Neosartorya spinosa by UV-C, UHPH and their combination in clarified apple juice
Autors: Sauceda-Gálvez, J. N.;Roca-Couso, R.;Martinez-Garcia, M.;Hernandez Herrero, M. Manuela;Gervilla Fernández, Ramón;Roig Sagues, Artur Xavier
Investigadors/es (PRC): Hernandez Herrero, M. Manuela
Roig Sagues, Artur Xavier
Publicació relacionada: Food Control
Data de publicació: 2019
Tipus de document: Article
Publicat a: Food Control, 2019, vol. 98, p. 120-125
Publicat per: Elsevier BV
ISSN: 0956-7135
DOI: 10.1016/j.foodcont.2018.11.002
Procedència:Universitat Autònoma de Barcelona