Inactivation of ascospores of Talaromyces macrosporus and Neosartorya spinosa by UV-C, UHPH and their combination in clarified apple juice
Títol: | Inactivation of ascospores of Talaromyces macrosporus and Neosartorya spinosa by UV-C, UHPH and their combination in clarified apple juice |
Autors: | Sauceda-Gálvez, J. N.;Roca-Couso, R.;Martinez-Garcia, M.;Hernandez Herrero, M. Manuela;Gervilla Fernández, Ramón;Roig Sagues, Artur Xavier |
Investigadors/es (PRC): | Hernandez Herrero, M. Manuela Roig Sagues, Artur Xavier |
Publicació relacionada: | Food Control |
Data de publicació: | 2019 |
Tipus de document: | Article |
Publicat a: | Food Control, 2019, vol. 98, p. 120-125 |
Publicat per: | Elsevier BV |
ISSN: | 0956-7135 |
DOI: | 10.1016/j.foodcont.2018.11.002 |
Procedència: | Universitat Autònoma de Barcelona |