Mostrant 1 a 17 de 17 resultats
Data d'iniciProjecte de recercaUniversitats o Centres recercaInvestigadors/es principals
30-07-2015Aplicacions industrials d'un nou agent anti-biofilm per al sector alimentariUABMartin Orue, Susana Maria
01-09-2023Chopin - perfil de carbohidratos CHO en sinfonía digestión y fermentación armoniosa para una producción porcina más sostenibleUABPerez Hernandez, Jose Francisco
01-12-2022Desarrollo de nuevos enfoques y tecnologías para abordar el impacto ambiental global y local de la producción porcina mientras sepreserva su competitividad económicaUABPerez Hernandez, Jose Francisco
01-09-2021DESCIFRANDO LA RESPUESTA INDIVIDUAL DE LOS LECHONES MAS O MENOS EFICIENTES TRAS EL DESTETE. UNA OPORTUNIDAD PARA DISEÑAR ESTRATEGIAS DE MANEJO TEMPRANOUABPerez Hernandez, Jose Francisco
30-12-1999Desenvolupament de nous preparats enzimàtics destinats a millorar el valor nutritiu de la soja i reduir l'excreció fecal en broilersUABGasa Gaso, Josep
30-12-2016Determinismo temprano en los lechones: una oportunidad para condicionar su respuesta tras el destete. Estudio de los mecanismos implicadosUABPerez Hernandez, Jose Francisco
01-01-2013DOS POSIBLES HERRAMIENTAS PARA MEJORAR LA ADAPTACION DEL LECHON AL DESTETE: LA OPTIMIZACION DEL STATUS DE ZN Y LOS EXOPOLISACARIDOS DE FERMENTACIONES DE ACEITUNASUABMartin Orue, Susana Maria
01-09-1998Efecte sobre la fermentació microbiana a l'intestí gruixut del porc sobre la digestió, absorció i utilització de nutrients: comparació sobre el porc blanc i l'ibèricUABGasa Gaso, Josep
01-03-2009El aroma de continuidad como estrategia de iniciación de los lechones al piensoUABPerez Hernandez, Jose Francisco
01-12-2003Estratègies d'alimentació de porcs en fase final d'engreixament per minimitzar l'eliminació en excrements de salmonella associada a l'estres previ al sacrificiUABMartin Orue, Susana Maria
28-12-2001Estratègies d'incorporació de diferents fonts de carbohidrats a la ració per a millorar l'adaptació i estabilitat digestiva en el bestiar porcí. Efecte sobre l'absorció i retenció de nutrients, la fUABGasa Gaso, Josep
13-12-2005Estratègies de millora de la salut intestinal en garrins al deslletamentUABGasa Gaso, Josep
01-01-2010Evaluación del Zn y sustratos bloqueantes de la dhesión microbiana intestinal en la alimentaicónde3l lechón postdesteteUABPerez Hernandez, Jose Francisco
31-12-2023Green Livestock Farming through Smart Technology in HEIsUABPerez Hernandez, Jose Francisco
28-03-2013Nous protocols d'utilització d'extractes de plantes pel control de la coccidiosi en producció avícola ecològicaUABPerez Hernandez, Jose Francisco
21-12-2002Pautes d'alimentació de trujes prolífiques durant la gestació: optimització de rendiments i adaptació a la normativa de benestar animalUAB
30-12-1999Suplementació en àcids grassos poliinsaturats AGPI i alfa-tocoferol en l'alimentació de broilers: equilibri entre valor nutritiu i qualitat sensorial de la carnUABBarroeta Lajusticia, Ana Cristina