Data d'inici | Projecte de recerca | Universitats o Centres recerca | Investigadors/es principals | 30-07-2015 | Aplicacions industrials d'un nou agent anti-biofilm per al sector alimentari | UAB | Martin Orue, Susana Maria |
01-09-2023 | Chopin - perfil de carbohidratos CHO en sinfonía digestión y fermentación armoniosa para una producción porcina más sostenible | UAB | Perez Hernandez, Jose Francisco |
01-12-2022 | Desarrollo de nuevos enfoques y tecnologías para abordar el impacto ambiental global y local de la producción porcina mientras sepreserva su competitividad económica | UAB | Perez Hernandez, Jose Francisco |
01-09-2021 | DESCIFRANDO LA RESPUESTA INDIVIDUAL DE LOS LECHONES MAS O MENOS EFICIENTES TRAS EL DESTETE. UNA OPORTUNIDAD PARA DISEÑAR ESTRATEGIAS DE MANEJO TEMPRANO | UAB | Perez Hernandez, Jose Francisco |
30-12-1999 | Desenvolupament de nous preparats enzimàtics destinats a millorar el valor nutritiu de la soja i reduir l'excreció fecal en broilers | UAB | Gasa Gaso, Josep |
30-12-2016 | Determinismo temprano en los lechones: una oportunidad para condicionar su respuesta tras el destete. Estudio de los mecanismos implicados | UAB | Perez Hernandez, Jose Francisco |
01-01-2013 | DOS POSIBLES HERRAMIENTAS PARA MEJORAR LA ADAPTACION DEL LECHON AL DESTETE: LA OPTIMIZACION DEL STATUS DE ZN Y LOS EXOPOLISACARIDOS DE FERMENTACIONES DE ACEITUNAS | UAB | Martin Orue, Susana Maria |
01-09-1998 | Efecte sobre la fermentació microbiana a l'intestí gruixut del porc sobre la digestió, absorció i utilització de nutrients: comparació sobre el porc blanc i l'ibèric | UAB | Gasa Gaso, Josep |
01-03-2009 | El aroma de continuidad como estrategia de iniciación de los lechones al pienso | UAB | Perez Hernandez, Jose Francisco |
01-12-2003 | Estratègies d'alimentació de porcs en fase final d'engreixament per minimitzar l'eliminació en excrements de salmonella associada a l'estres previ al sacrifici | UAB | Martin Orue, Susana Maria |
28-12-2001 | Estratègies d'incorporació de diferents fonts de carbohidrats a la ració per a millorar l'adaptació i estabilitat digestiva en el bestiar porcí. Efecte sobre l'absorció i retenció de nutrients, la f | UAB | Gasa Gaso, Josep |
13-12-2005 | Estratègies de millora de la salut intestinal en garrins al deslletament | UAB | Gasa Gaso, Josep |
01-01-2010 | Evaluación del Zn y sustratos bloqueantes de la dhesión microbiana intestinal en la alimentaicónde3l lechón postdestete | UAB | Perez Hernandez, Jose Francisco |
31-12-2023 | Green Livestock Farming through Smart Technology in HEIs | UAB | Perez Hernandez, Jose Francisco |
28-03-2013 | Nous protocols d'utilització d'extractes de plantes pel control de la coccidiosi en producció avícola ecològica | UAB | Perez Hernandez, Jose Francisco |
21-12-2002 | Pautes d'alimentació de trujes prolífiques durant la gestació: optimització de rendiments i adaptació a la normativa de benestar animal | UAB | |
30-12-1999 | Suplementació en àcids grassos poliinsaturats AGPI i alfa-tocoferol en l'alimentació de broilers: equilibri entre valor nutritiu i qualitat sensorial de la carn | UAB | Barroeta Lajusticia, Ana Cristina |